Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Szállítási módok:

  • Házhozszállítás futárszolgálattal - 2.000 Ft-tól részleteket lejjebb találod
  • Személyes átvétel debreceni telephelyünkön
  • Felszerelés a debreceni szervizünkben - bruttó 3.500 Ft / kerék

Külföldi címre nem áll módunkban szállítani.

Fizetési módok:

Rendelésedet kifizetheted személyesen készpénzzel vagy bankkártyával szervizeinkben, vagy utánvéttel a futárnak. Azonnali, online fizetésre pedig PayPal számláról vagy Bankkártyával van lehetőséged.

Nyitvatartás:

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon, hétfőtől péntekig, 8-17 óra között áll rendelkezésedre. Szervizünk munkanapokon, hétfőtől péntekig 8-18 óráig, szezonban (március-május és október-november) szombaton 8-13 óráig tartanak nyitva.

Rendelés menete

1. Rendelés beérkezése - minden leadott rendelésről visszaigazoló emailt küldünk, melyben megtalálhatod a rendelésed részleteit, a megrendelt terméket, a várható szállítási időt és az adataid.

2. Rendelés feldolgozása - a rendeléseddel kapcsolatos minden műveletről emailben értesítünk. Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni, vagy fel is szeretnéd szereltetni a megvásárolt abroncsokat, a pontos időpontról telefonon egyeztetünk veled.

3. Rendelés a futárszolgálatnál - csomagod az MPL vagy GLS futárszolgálat szállítja ki. A csomagfelvételről mi és a Futárszolgálat is emailben fog értesíteni, melyben megtalálod a csomag részletes információit, valamint a csomagszámot, amellyel nyomon követheted a csomagod.

Szállítási díjak:

A szállítási díjakat rendelésenként számolja rendszerünk. A szállítási díj függ a megrendelt abroncsok vagy felnik mennyiségétől. A komplett kerék 1 terméknek minősül, azaz ha vásárolsz 4 darab komplett kereket, akkor a 4 darabhoz passzoló ársávot fogja rendszerünk számolni.
1-2 abroncs vagy felni 2.000,- forint
3-4 abroncs vagy felni 4.000,- forint
5-6 abroncs vagy felni 6.000,- forint
6+  abroncs vagy felni 8.000,- forint

Telephelyünk

Nettogumi Debrecen, 4031 Debrecen, István út 112.

<