Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

BEVEZETÉS

A nettogumi.hu webáruház üzemeltetőjeként a Terrex Kft., tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes adataid védelmére, a kötelező jogi rendelkezések betartására, a biztonságos és tisztességes adatkezelésre. A regisztráció vagy a termék rendelés során általad megadott adatokat a Terrex Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi ellenőrzése, bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja.

A rendelés menete:

  1. Rendelés beérkezése - minden leadott rendelésről visszaigazoló emailt küldünk, melyben megtalálhatod a rendelésed részleteit, a megrendelt terméket, a várható szállítási időt és az adataid.
  2. Rendelés feldolgozása – a rendeléseddel kapcsolatos minden műveletről emailben értesítünk. Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni, vagy fel is szeretnéd szereltetni a megvásárolt abroncsokat, a pontos időpontról telefonon egyeztetünk veled.
  3. Rendelés a futárszolgálatnál – csomagod a DPD futárszolgálat szállítja ki. A csomagfelvételről mi és a Futárszolgálat is emailben fog értesíteni, melyben megtalálod a csomag részletes információit, valamint a csomagszámot, amellyel nyomon követheted a csomagod.

Szállítási módok:

Kiszállítás: Az általad vásárolt termékeket szerződött futárszolgálati partnerünk, a DPD, GLS vagy az MPL, a lehető legrövidebb időn belül, szakszerű szállítási körülményekről gondoskodva juttatja el hozzád. Szállítási díjak: bruttó 3.000 Ft.

Személyes átvétel:

4031 Debrecen, Szoboszlói út 50.

<