Fizetés menete

Fizetés menete

2021 január 1-től kötelező az online fizetéseket úgynevezett "erős ügyfélhitelesítési" eljárás keretein belül megvalósítani. Az erős ügyfélhitelesítés célja, hogy csökkentse a csalás veszélyét és növelje a vásárlások biztonságát azzal, hogy a vásárló kártyakibocsátója kétfaktoros hitelesítést (autentikációt) kér az ügyfelek által indított tranzakciók esetében annak biztosítására, hogy valóban az végzi a tranzakciót, akihez az adott információk tartoznak.

A fizetés során a bankkártya adataidat szerződött partnerünk biztonságos oldalán keresztül kéri el, az adatokat titkosítva kéri le a bankkártyádat kibocsájtó banktól. A folyamat során az adataid semmilyen módon nem kerülnek illetéktelen kezekbe. A fizetésben szerződött partnerünk a Global Payments Europe s.r.o.
Ezen adatokhoz mi sem férünk hozzá, kizárólag a folyamat végeredményéről értesülünk, azaz hogy sikeres vagy sikertelen volt a tranzakció. A bankkártya utolsó négy számjegyét, a pontos összeget és egy tranzakciós azonosítót kapunk, ez nekünk elegendő információ ahhoz hogy a rendelésedet azonosítsuk, és a megrendelt termékeket kézbesíteni tudjuk.
Az alábbi képernyő fogad majd a bankkártyás fizetéskor

Mire figyelj bankkártyás fizetéskor?

1, Az adataid biztonságára partnerünk figyel, a képernyődre vagy kijelződre azonban neked kell. Ha nem olyan helyen tartózkodsz, ahol szívesen előveszed a bankkártyádat, vagy nincs rá lehetőséged akkor az adatok megadása helyett nyugodtan kattints a "Törlés" gombra. A rendelésed beérkezik hozzánk, rendszerünk fizetetlennek fogja jelölni. A rendelésednél megadott e-mail címre küldött visszaigazolásban találsz egy linket, ami csak addig él, amíg a fizetés nem sikerült. A rendelésedben található termékeket lefoglaljuk, amíg a végösszeget nem egyenlíted ki kártyádról, vagy egyeztetés alatt visszamondod rendelésedet.
Így a fizetést nyugodt körülmények között tudod véghez vinni.

2, Figyelj az adatok pontos megadására. Ellenőrizd, hogy a bankkártyán szereplő adatok és a begépelt információk egyeznek-e

3, A kétlépcsős fizetési metódus miatt legyen kéznél a mobiltelefonod. A pontos folyamatot te tudod, hogy a te bankod milyen biztonsági intézkedést alkalmaz a pénzed megóvása érdekében. Van aki ujjlenyomattal azonosítja a számla tulajdonosát, van aki az alkalmazásba küld értesítést, illetve kódot. Ha bizonytalan vagy ezen folyamat pontos menetével a saját bankoddal egyeztess, erről tőlük kapod meg a leghitelesebb információt.
A tranzakció hitelesítésére időkeretet (jellemzően max 2 perc) szab meg a bankod, így pontosan és időhatékonyan kell a szükséges azonosítást végrehajtanod.

4, Ellenőrizd a vásárlásokra beállított limitet. Ez a limit nem egyezik meg a készpénz felvételi limittel. Limit túllépés esetén a tranzakció nem fog sikeresen megtörténni.

A sikeres fizetés után szállítani fogjuk az abroncsokat, a szállítást szerződött futárcég fogja végezni.

Rendelés lemondás

Sikeres fizetés után is díjmentesen lemondhatod a rendelésedet.

- Ha még a szállítás megkezdése előtt teszed meg, akkor a kifizetett összeget azonnal visszafordítjuk bankkártyádra. Ez a művelet jellemzően 1 munkanapot vesz igénybe a bankoknál. 
- Ha kiszállításkor jelzed a futárnak, hogy nem kívánod átvenni az abroncsot, akkor az abroncsok visszaérkezésekor fogjuk a pénzt visszafordítani a bankkártyádra.

Minden esetben a fizetéskor használt bankkártyádon fog teljesülni a jóváírás, nincs lehetőségünk másik számlára vagy bankkártyára küldeni az összeget.
Döntésedet nem kell indokolnod.

Visszavásrlás esetén is tudjuk a visszafordítást alkalmazni, ilyen esetben az ügyfélszolgálatunkkal vedd fel lehetőség szerint írásban a kapcsolatot.

Készleten nem lévő abroncs rendelése

Ha az általad megrendelni kívánt mennyiség jelenleg nem elérhető, akkor is választhatod a kártyás fizetési módot. Amennyiben nem tudjuk beszerezni az adott típusú abroncsot, akkor vagy alternatív terméket ajánlunk, vagy visszautaljuk a befizetett összeget.

Átutalásos fizetés

Oldalunkon lehetőséged van az előre utalásos fizetési módra. Ez esetben elkészítjük a számlát, mely alapján az utalást tudod intézni. Fontos, hogy a közlemény rovatba a számlánk sorszámát írd be, hogy egyértelműen tudjuk azonosítani a rendelésedet. A sikeres utalás után tudjuk az abroncsok szállítását megkezdeni. Az abroncs szállítását csak a teljes vételár beérkezése után indítjuk.
Ennél a fizetési módnál mindenképpen vedd figyelembe, hogy az abroncsok csak a végösszeg beérkezését követő munkanapon tudjuk átadni a futárszolgálatnak. Az ebből adódó hosszabb szállítási időt mindenképpen kalkuláld bele, amikor ezt a fizetési módot választod.

<