Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Szállítási módok:

  • Házhozszállítás futárszolgálattal - bruttó 3.000 Ft / rendelés
  • Személyes átvétel debreceni telephelyünkön - ingyenes
  • Felszerelés a debreceni szervizünkben - bruttó 3.500 Ft / kerék

Külföldi címre nem áll módunkban szállítani.

Fizetési módok:

Rendelésedet kifizetheted személyesen készpénzzel vagy bankkártyával szervizeinkben, vagy utánvéttel a futárnak. Azonnali, online fizetésre pedig PayPal számláról van Bankkártyával van lehetőséged.

Nyitvatartás:

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon, hétfőtől péntekig, 8-17 óra között áll rendelkezésedre. Szervizeink munkanapokon, hétfőtől péntekig 8-18 óráig, szombaton pedig 8-13 óráig tartanak nyitva.

Rendelés menete

1. Rendelés beérkezése - minden leadott rendelésről visszaigazoló emailt küldünk, melyben megtalálhatod a rendelésed részleteit, a megrendelt terméket, a várható szállítási időt és az adataid.

2. Rendelés feldolgozása - a rendeléseddel kapcsolatos minden műveletről emailben értesítünk. Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni, vagy fel is szeretnéd szereltetni a megvásárolt abroncsokat, a pontos időpontról telefonon egyeztetünk veled.

3. Rendelés a futárszolgálatnál - csomagod a DPD futárszolgálat szllítja ki. A csomagfelvételről mi és a Futárszolgálat is emailben fog értesíteni, melyben megtalálod a csomag részletes információit, valamint a csomagszámot, amellyel nyomon követheted a csomagod.

Szállítási díjak: bruttó 3.000 Ft.

Telephelyünk

Nettogumi Debrecen, 4031 Debrecen, István út 112.

<