Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

BEVEZETÉS

A nettogumi.hu webáruház üzemeltetőjeként a Terrex Kft., tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes adataid védelmére, a kötelező jogi rendelkezések betartására, a biztonságos és tisztességes adatkezelésre. A regisztráció vagy a termék rendelés során általad megadott adatokat a Terrex Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi ellenőrzése, bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja.

A rendelés menete:

  1. Rendelés beérkezése - minden leadott rendelésről visszaigazoló emailt küldünk, melyben megtalálhatod a rendelésed részleteit, a megrendelt terméket, a várható szállítási időt és az adataid.
  2. Rendelés feldolgozása – a rendeléseddel kapcsolatos minden műveletről emailben értesítünk. Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni, vagy fel is szeretnéd szereltetni a megvásárolt abroncsokat, a pontos időpontról telefonon egyeztetünk veled.
  3. Rendelés a futárszolgálatnál – csomagod a MPL/GLS futárszolgálat szállítja ki. A csomagfelvételről mi és a Futárszolgálat is emailben fog értesíteni, melyben megtalálod a csomag részletes információit, valamint a csomagszámot, amellyel nyomon követheted a csomagod.

Szállítási módok:

Kiszállítás: Az általad vásárolt termékeket szerződött futárszolgálati partnerünk, a DPD, GLS vagy az MPL, a lehető legrövidebb időn belül, szakszerű szállítási körülményekről gondoskodva juttatja el hozzád.
A szállítási díjakat rendelésenként számolja rendszerünk. A szállítási díj függ a megrendelt abroncsok vagy felnik mennyiségétől. A komplett kerék 1 terméknek minősül, azaz ha vásárolsz 4 darab komplett kereket, akkor a 4 darabhoz passzoló ársávot fogja rendszerünk számolni.
1-2 abroncs vagy felni 2.500,- forint
3-4 abroncs vagy felni 5.000,- forint
5-6 abroncs vagy felni 7.500,- forint
6+  abroncs vagy felni 10.000,- forint

Fontos információ:

Az abroncsok szállítására használt pántszalag vagy fólia nem alkalmas a hosszútávú tárolásra. Az abroncsok átvétele után a csomagolóanyagot távolítsd el. Szállítás alatt nem okoz károsodást, azonban hosszabb távon az abroncs deformálódásához vezethet. Ez a deformitás nem garanciális probléma. Amennyiben emiatt történik reklamáció, az vissza lesz utasítva.

Személyes átvétel:

4031 Debrecen, Szoboszlói út 50.

<